Geschiedenis

Sinds 25 jaar zijn wij één van de belangrijkste importeurs en distributeurs van wijn, gedistilleerd en TOSCHI siropen op de Nederlandse markt. Vanaf 2009 opereren wij met veel succes onder onze nieuwe naam fine drinks B.V. In de loop van de jaren hebben we ons assortiment uitgebreid en opgewaardeerd.

Naast de topmerken en producten die wij al vele jaren voeren, zijn wij blij toch weer een aantal prachtige nieuwe wijnen en gedistilleerd artikelen aan ons assortiment te hebben kunnen toevoegen, waarbij tevens weer een aantal innovaties van ‘s werelds toonaangevende siropen merk TOSCHI.
fine drinks b.v.
Palmpolstraat 35
1327 CB Almere
Nederland

tel: +31 (0) 36 532 5008
Fax: +31 (0) 36 532 8104

Ons aanbod van gedistilleerde dranken bestaat uit zowel moderne trendy dranken als extravagante specialiteiten.In de loop van de jaren hebben we ons assortiment uitgebreid en opgewaardeerd hetgeen we u nu dan ook met trots kunnen presenteren.


We zijn ervan overtuigd dat ons aanbod u zal voorzien van het beste uit de betreffende categorie. Het professionele team van fine drinks ondersteunt u op de best mogelijke wijze, zowel op productniveau als met advies van onze klanten service en ons order management: aarzel dan ook niet voor verdere vragen of informatie, het hele team van fine drinks B.V. staat tot uw beschikking.