Service

fine drinks is gespecialiseerd in de distributie van internationale hoogwaardige merken van wijn en gedistilleerde drank. Daarbij biedt ons gekwalificeerde team op een steeds hoger niveau professionele service aan op het gebied van verkoop en marketing. Samenwerkend met onze partners kunnen we al onze klanten oplossingen op maat aanbieden voor hun individuele wensen in de horeca- en de thuisverbruiksector.

fine drinks biedt een breed scala aan internationale wijnen van diverse prijs- en kwaliteitsniveaus uit de bekendste wijnbouwgebieden ter wereld.
Ons aanbod van gedistilleerde dranken bestaat uit zowel moderne trendy dranken als extravagante specialiteiten.

Om al onze klanten aantrekkelijke aanbiedingen te kunnen doen, werkt ons Key Account Management nauw samen met onze handelspartners.
De categorie ‘management’ – die onder andere de sleutel vormt voor ons succes – is verantwoordelijk voor de marktanalyses van de daaruit ontwikkelde concepten.

Onze handels- en merkenacties kenmerken zich door maatwerk en zijn speciaal afgestemd op en ontwikkeld voor onze klanten en hun specifieke wensen. Vervolgens voert het verkoopteam van fine drinks de geplande acties op professionele wijze uit.Al onze handelspartners in de gespecialiseerde handel en groothandel kunnen rekenen op de service van fine drinks. Op elk niveau van de waardeketen bieden wij u onze diensten aan: van internationale sourcing met internationale producenten via de centraal georganiseerde logistieke dienst, uitgevoerd door onze alleenvertegenwoordiger L.I.S. Almere (NL) – beschouwd als het beste Nederlandse logistieke bedrijf van 2010 – naar sterke en efficiënte verkoop- en marketingconcepten: fine drinks biedt op alle niveaus de hoogste kwaliteit!